Lilo juz got back from kampung... So she brought some 'buah tangan'...
On her way 2 class at UiTM (student katanya... walaupun...) she dropped by at home...
Special delivery gitew... Gigih kn?
Thanx Lilo for the buah tangan... Lilo mmg sweet...
Selalu-selalu lah balik kg lg ek... LOL :)
8 comments:
rambutan! mintak sikit..
eeeuuuww JERING?
busyukkkkk.. tak suka..
kalau petai okay kot.. haha
huik..rumah megat x-masuk dalam carta laluan perjalanan lilo ker ??
huuhuhuhuhuhuh
erk..kak amy..gigih nye buat posting tue kan...
hahhahaha...
sure ker lilo yang anta...akak ni main letak nama lilo..ntah2 secret admirer akak yg bagi..
kekekkeke
owh rumah megat x termasuk laluan lilo coz umah megat kat pedalaman..heheh..
err..bukan pe...megat bukan org kampung yg pandai makan buah rambutan n jering kan..u makan buah laici jer...
wahhhhhhhh tersentap kejap. kenapa fara tk dpt??? (MOTIF? artis ke? )
HAHAHAHHAHA
just kidding.
wahh rmbutan and jering. yg jering tu tktau la . tak pnah mkn, hehehehehe ;P
i ni bnyk buah tak mkn! haha
try this...
1)rebus jering hingga 3suku masak
2)kelapa muda parut+gula+garam
3)gaul semuanya.. YUM YUM! sedappp!
*resepi glamour org Ganu Kiter~
syuk/getah
Mengikut kajian perangcang bandar, cik fara lilo bakarin al-haj, uitm n my house berada di dalam kawasan jajahan yang sama iaitu shah lampu darul ehsan, sedangkan rumah megat berada dibawah taklukan yang kerajaan lain...
lagipun, masa itu emas, penghantar buah tersebut sedang mengejar masa untuk menimba ilmu di dada...
lina,
apalah beza jering dgn petai?
lebey kureng jer kn aroma dia...
lilo,
secret admirer x bagi rambutan dgn jering, dia bagi kek dgn bunga ok... lol
TUN fara, u bukan artis ker? i tot u artis.. bukan u pg post party ker hehhehe...
la... syuk org ganu ker? xtaw la plak... kalu balik kg bgtaw ok, nk kem kepok lekor... nanannana ganu kiter...
btw, thx 4 the recipe...
wahh post party sgt kn.
eleh setakat sekolah punye watpe kn. hahahaha
ahak...kak emi ni..siap buat kajian tue..geli hati lilo..hhaha
uiks..perli ye kak emi..hahahaha
Post a Comment